U četvrtak 4. februara u 18 časova i u subotu 6. februara u 12 časova, Muzej savremene umetnosti organizuje druženje sa Jelkom Musić kroz izložbu „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“, ili kako je od milja naziva Žan Pol Gotje „moja srpska ambasadorka“.

Druženje u kom će svi zainteresovani imati priliku da pitaju i saznaju kako je raditi i biti deo tima Žan Pol Gotjea, će se održati u sali „Miodrag B. Protić“ u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, u četvrtak 4. februara u 18 časova, i u subotu 6. februara u 12 časova.

Karte za ovaj termin se mogu kupiti isključivo onlajn putem preko sajta servisa Ticket.rs. Muzej savremene umetnosti Beograd poštuje sve epidemiološke mere, i posete su u malim i strogo kontrolisanim grupama, budući da se ulaznice prodaju u vremenskim slotovima.

Jelka Musić iza sebe ima 15 godina rada kao direktor za komunikacije, i jedna je od najbližih saradnika svetski poznatog modnog dizajnera Žan Pol Gotjea. Svoje bogato iskustvo kao i privilegiju da bude iza kulisa sa Žan Pol Gotjeom, će kroz razgovor i pitanja prisutnih, vrlo rado podelilti sa onima koji su znatiželjni da saznaju kao to funkcioniše modni svet na svetskom nivou i kakav je „šef“ Žan Pol Gotje.

Jelka Musić je preko 30 godina u svetu mode, iza sebe ima saradnju sa Džon Galijanom, Comme des Garcons u Japanu i Parizu…

Podsećanja radi izložba „Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“ je od 28. novembra 2020.godine dostupna beogradskoj publici, koja ima priliku da vidi 38 venčanica visoke mode, koje je poznati francuski umetnik kreirao u periodu od 1990. do 2000. godine.

Foto: Bojana Janjić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.