Kaliopi, prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni, nastupiće tokom novembra u nekoliko gradova u Srbiji.

Neki od hitova koje će zapevati su, između ostalog “Bato”, “Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, “Melem”, “Crno i belo”, “Vučica”, “Poželi”,…

“Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali u Beogradu i po Srbiji … Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze. Kombank dvorana je prostor u kome nastupam po prvi put i nestrpljiva sam da osetim magiju ove dvorane. Ja i moj bend smo spremni i jedva čekamo da zapevamo zajedno sa mojim Beograđanima devetog novembra!”, rekla je Kaliopi.

Pored Beograda, Kaliopi će u okviru turneje po Srbiji nastupiti i u Kruševcu 1.11, zatim u Jagodini 2.11, u Kragujevcu 3.11. U Valjevu nastupa 10.11, u Kraljevu 28.11, u Lazarevcu 29.11 i u Pančevu 31.11.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i online na www.tickets.rs.

Foto via E-Play


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
2
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.