Energični trio Keni nije mrtav je uoči uzastopne četvorodnevne turneje objavio i svoj prvi zvanični spot pesmu „Samodisiplina“. Singl je već objavljen na svim striming servisima u drugoj polovini juna.

Jedan od koncertno aktivnijih bendova, ovim singlom najavljuje ono šta publika može da očekuje na albumu koji su pripremili i koji će se zvati „Ajmo da plešemo“.

Video produkciju spota za pesmu „Samodisciplina“ potpisuje producenatski duo Kju & Petar Trbojević. Muzika i aranžmani su delo benda Keni nije mrtav. Tekst pesme pripada frontmenu Mateji Đokiću, a produkcija Savi Tomiću.

Bend će spojiti koncerte od 18. do 21. avgusta, nastupima na Belgrade Beer festu, brodu Zappa Barci, u pančevačkom Domu omladine i Smederevskoj Palanci.

Nakon nastupa na brodu „Zappa barka“, Keniji će biti deo manjeg festivalskog programa u organizaciji Doma omladine u Pančevu, 20. avgusta. U okviru pomenutog programa sviraće i Ivan Jegdić.

Foto: Tanja Drobnjak


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.