Energični trio Keni nije mrtav je uoči uzastopne četvorodnevne turneje objavio i svoj prvi zvanični spot pesmu „Samodisiplina“. Singl je već objavljen na svim striming servisima u drugoj polovini juna.

Jedan od koncertno aktivnijih bendova, ovim singlom najavljuje ono šta publika može da očekuje na albumu koji su pripremili i koji će se zvati „Ajmo da plešemo“.

Video produkciju spota za pesmu „Samodisciplina“ potpisuje producenatski duo Kju & Petar Trbojević. Muzika i aranžmani su delo benda Keni nije mrtav. Tekst pesme pripada frontmenu Mateji Đokiću, a produkcija Savi Tomiću.

Bend će spojiti koncerte od 18. do 21. avgusta, nastupima na Belgrade Beer festu, brodu Zappa Barci, u pančevačkom Domu omladine i Smederevskoj Palanci.

Nakon nastupa na brodu „Zappa barka“, Keniji će biti deo manjeg festivalskog programa u organizaciji Doma omladine u Pančevu, 20. avgusta. U okviru pomenutog programa sviraće i Ivan Jegdić.

Foto: Tanja Drobnjak


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
26
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
23
Zanimljivo
korisno korisno
20
korisno
okej okej
16
okej
divno divno
13
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
26
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.