Kišobran otvara sezonu 2020. u znaku ekologije! Kišobran žurka održava se u subotu 1. februara u prostoru kluba Drugstor.

Kišobran u saradnji sa Tuborgom izbacuje iz upotrebe jednokratnu plastiku na svojim žurkama, a uvodi posebne čaše za višekratnu upotrebu.

“Prošlu godinu obeležile su neke od najvećih ekoloških katastrofa u poslednje vreme koje nas podsećaju na to koliko moramo da se trudimo da našoj planeti nanosimo što manje štete i inicijativa Kišobrana i Tuborga je samo mali korak i pokušaj da se nešto promeni”, navodi se u saopštenju.

Ko svira?

Od gostiju ovaj put će se pojaviti Identified Patient, jedan od najaktivnijih i najperspektivnijih holandskih producenata trenutno.

Identified Patient izdaje za Dekmantel i Pinkman etikete, a ovo mu je drugi nastup u Srbiji. Njegov Boiler room nastup sa Dekmantel festivala 2018. je zapalio internet.

Sa njim u Black Room dolaze Stevie Whisper i Vitanov, predvodnici YES kolektiva koji su dobro poznati svim redovnim ljubiteljima klabinga u Beogradu. Yes pravi redovne klupske večeri u Dragstoru, funkcioniše kao buking agencija i izdavačka kuća. 

U Ice Cream Booth-u, pored već standardnih gostiju Kišobran žurke – DJ dvojca Disko buvljak, čućete i Didozis, koja pušta najsvežiji regeton, afrobit i denshol!

U velikoj sobi su kao i uvek Kišobran didžejevi sa punokrvnim Kišobran DJ setom!

Ulaznice

Karte su u pretprodaji u kafeu Zaokret, Cetinjska 15 po ceni od 300 dinara, na ulazu u Drugstor cena karte će biti 500 dinara.

Više o događaju OVDE.

Foto: Kišobran


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
26
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
23
Zanimljivo
korisno korisno
20
korisno
okej okej
16
okej
divno divno
13
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
26
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.