Kišobran otvara sezonu 2020. u znaku ekologije! Kišobran žurka održava se u subotu 1. februara u prostoru kluba Drugstor.

Kišobran u saradnji sa Tuborgom izbacuje iz upotrebe jednokratnu plastiku na svojim žurkama, a uvodi posebne čaše za višekratnu upotrebu.

“Prošlu godinu obeležile su neke od najvećih ekoloških katastrofa u poslednje vreme koje nas podsećaju na to koliko moramo da se trudimo da našoj planeti nanosimo što manje štete i inicijativa Kišobrana i Tuborga je samo mali korak i pokušaj da se nešto promeni”, navodi se u saopštenju.

Ko svira?

Od gostiju ovaj put će se pojaviti Identified Patient, jedan od najaktivnijih i najperspektivnijih holandskih producenata trenutno.

Identified Patient izdaje za Dekmantel i Pinkman etikete, a ovo mu je drugi nastup u Srbiji. Njegov Boiler room nastup sa Dekmantel festivala 2018. je zapalio internet.

Sa njim u Black Room dolaze Stevie Whisper i Vitanov, predvodnici YES kolektiva koji su dobro poznati svim redovnim ljubiteljima klabinga u Beogradu. Yes pravi redovne klupske večeri u Dragstoru, funkcioniše kao buking agencija i izdavačka kuća. 

U Ice Cream Booth-u, pored već standardnih gostiju Kišobran žurke – DJ dvojca Disko buvljak, čućete i Didozis, koja pušta najsvežiji regeton, afrobit i denshol!

U velikoj sobi su kao i uvek Kišobran didžejevi sa punokrvnim Kišobran DJ setom!

Ulaznice

Karte su u pretprodaji u kafeu Zaokret, Cetinjska 15 po ceni od 300 dinara, na ulazu u Drugstor cena karte će biti 500 dinara.

Više o događaju OVDE.

Foto: Kišobran


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.