Službeni glasnik organizuje mini Glasnikov sajam jer zbog epidemije neće biti održan tradicionalni Sajam knjiga.

Tokom trajanja Glasnikovog sajma, posetioci će imati mogućnost da iskoriste tradicionalne akcije i popuste od 30 do 90 odsto na Glasnikova izdanja u knjižarama izdavača širom Srbije, kao i na sajtovima: www.slglasnik.com i www.klubglasnik.com.

Od prethodnog Sajma knjiga, Službeni glasnik je uvrstio u svoju biblioteku više od 160 novih izdanja.

Među novim naslovima koji će zasigurno privući pažnju čitalaca nalaze se “Bajakovo–Batrovci” Miljenka Jergovića i Svetislava Basare, “Čuburci Krstaši” Radoslava Laleta Vujadinovića. Tu su i “Tajna” Novog Beograda autora Zorana Lj. Nikolića i Mirka Radonjića.

Zatim, tu su i dve nove knjige Nobelovke Olge Tokarčuk – “Izgubljena duša” i “Ana In silazi u Donji svet”, “Film i rat” Petra Jončića, “Jedna moguća istorija umetnosti” Ješe Denegrija i “Pisci u bioskopu” Slobodana Šijana.

Foto: Pixabay


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.