U Malom pozorištu „Duško Radović“ 3. decembra u 20 sati, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom biće održan koncert pod nazivom – Muzički vremeplov.

Na koncertu, pored članova „Nebograda“ koji su nosioci celokupnog programa (mladi sa intelektualnim invaliditetom), kao gosti učestvovaće mladi operski pevači, članovi  umetničkog  udruženja  MOTO, Nataša Rašić (mecosopran) i Nikola Mikić (bariton). Muzička podrška na koncertu su profesionalni muzičari sa kojima „Nebograd“ sarađuje već duži niz godina. Koncept koncerta je veoma zanimlјiv a repertoar  raznolik, od etno numera do najvećih svetskih hitova klasične i pop muzike. Program koncerta  štampan je i na Brajevom pismu.         

Pre koncerta premijerno će biti emitovan spot za numeru „Ti možeš sve“, tekstopisca  Ane   Sretenović, koja je ovu pesmu namenski napisala, a izvode je članovi VIS  „Nebograd“ i poznate  ličnosti –  Biljana Krstić, Nebojša Dugalić, Bojana Stamenov, Ivan Mihailović, Inspektor Blaža i prvakinja opere Narodnog pozorišta Nataša Jović Trivić.

Ovaj događaj nastao je u organizaciji Udruženja „Nebograd“ u saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom, i deo je projekta „Edukacijom i kulturom do inkluzije“ koji je podržan od strane Sekretarijatа za socijanu zaštitu.

Foto via Malo pozorište “Dupko Radović”


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.