U subotu, 27. juna od 20 časova na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda nastupa vend Gazorpazorp u okviru programa Koncerti na Zidiću.

O bendu Gazorpazorp

Gazorpazorp postoji od 2017. i već ima reputaciju jednog od najboljih bendova sa nove rok scene Beograda.

Zvuk Gazorpazorpa skače iz disonantnih noizičnih rifova, besnih vokala i sirovog gruva, do melodičnih post-rok deonica i horskog pevanja. Organizovani haos zaokružen pankerskom energijom i stavom.

Iza sebe imaju jedan EP iz 2018. i pesmu sa “HALI GALI” kompilacije.


Pročitajte još i: Počinju “Koncerti na Zidiću” ispred Doma omladine Beograda, bend sv. Pseta svira 20. juna


Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U osmoj sezoni, nastavljamo da svake subote, od 20. juna do kraja avgusta, na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Foto: Ana Dostanić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.