Predstojeći vikend u kultnom klubu Barutana donosi nam dva sjajna koncerta i showcase koji predstavlja mlade nade elektronske scene.

Lokalna trap ekipa, čiji se bitovi i rime slušaju sa telefona iz ćoškova širom Srbije – momci pod pseudonimom Crni Cerak nastupiće u petak 20. avgusta. Njima će se na bini pridružiti Full house ekipa koja je već dugi niz godina neizostavni deo andergraund trap scene, a to su Lacku Dizzy i Jovanni, koji predstavljaju ulični turbo trap. Te večeri specijalni gosti će biti i Numero i Gerum iz Hazze organizacije, koji se vešto klackaju između andergraunda i mejnstrima.

Sledeće večeri, u Barutani će se predstaviti mlade nade lokalne scene, u okviru prvog izdanja Let’s Mix It Showcase-a, a ujedno i promocije istoimene agencije, kada će se za DJ pultom smenjivati pobednici i učesnici ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja. Klupska publika imaće priliku da čuje Dakissu, Lannu, Minu Poznanović i Baku.

Foto: OSC vizual


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.