Foto: OSC vizual

Predstojeći vikend u kultnom klubu Barutana donosi nam dva sjajna koncerta i showcase koji predstavlja mlade nade elektronske scene.

Lokalna trap ekipa, čiji se bitovi i rime slušaju sa telefona iz ćoškova širom Srbije – momci pod pseudonimom Crni Cerak nastupiće u petak 20. avgusta. Njima će se na bini pridružiti Full house ekipa koja je već dugi niz godina neizostavni deo andergraund trap scene, a to su Lacku Dizzy i Jovanni, koji predstavljaju ulični turbo trap. Te večeri specijalni gosti će biti i Numero i Gerum iz Hazze organizacije, koji se vešto klackaju između andergraunda i mejnstrima.

Sledeće večeri, u Barutani će se predstaviti mlade nade lokalne scene, u okviru prvog izdanja Let’s Mix It Showcase-a, a ujedno i promocije istoimene agencije, kada će se za DJ pultom smenjivati pobednici i učesnici ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja. Klupska publika imaće priliku da čuje Dakissu, Lannu, Minu Poznanović i Baku.

Foto: OSC vizual


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
33
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
23
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
20
Zanimljivo
korisno korisno
16
korisno
okej okej
13
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
23
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.