Izložbom MixTape, autorke Vesne Pavlović, večeras od 19 sati u Marsh Open Spaceu u Cetinjskoj 15, otvara se treći Kontakt, regionalna manifestacija posvećena muzičkom biznisu.

Kontakt 2019, koji se održava od četvrtka 21. marta do subote, 23. marta, održaće se ne 15 lokacija, a kroz 82 programa predstaviće se 130 učesnika (pojedinaca i organizacija) iz 14 zemalja.

Foto: KONTAKT/promo

Kontakt 2019 ove godine predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:

Konferencija – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu, i pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti

Ekspo – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen festivalima i muzičkom biznisu koji se održava u Subbeernom centru

Muzički program ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Foto: KONTAKT/promo

KONTAKT MUSIC večeras predstavlja Aleksandru Duende u Dvorištancetu, Do The Mathe u Zaokretu, bend Supersi u klubu Bluz i pivo, The Neighbors u Berlin Monroe, kao i koncerte već poznatih bendova M.O.R.T. u Subbeernom centru i The Trigger, S.U.S. i Moreuz u klubu Elektropionir.


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.