Ksenija Kuljača, kantautor iz Beograda, objavila je spot za pesmu “Mesečar po ivici ljubavi” s albuma “Snaga”.

Na albumu je svaka eksplicitnija emocija, dilema i odluka naglašena ”tvrđim” zvukom. Ali postoje pesme, koje pod okriljem istog koncepta nose drugi vid atmosfere. Ista vrsta zapitanosti i dileme, ali mirniji muzički doživljaj.

“Mesečar po ivici ljubavi” žanrovski podseća na kantri zvuk. Ova pesma se snimala po nekadašnjim studijsko – produkcijskim principima, da ceo bend istovremeno snima.

Spot za pesmu je sniman sredinom septembra ove godine. Snimanje je zbog situacije triput otkazivano, a organizovano je tek kad su se stekli uslovi. Pet urbanih “dobrih vila” ZVUK, PUT, SJAJ, LJUBAV, RAZUM imaju svoje mini priče i nose svoju simboliku u okviru jedne prijatne noći druženja sa prijateljima. Spot je posvećen sadašnjem trenutku, kako ne zaboraviti zajedništvo i male životne radosti u izazovima ovog vremena.

Ksenija nastavlja tradiciju da spotove snima za muzičarima. Posle Borisa Bakalova koji je radio spot za pesmu Snaga, na ovom spotu radili su članovi grupe PAPER ANIMALS koji su zaduženi za kreaciju i realizaciju spota, Damjan Jovanović i Sofija Nedeljković. Ksenija potpisuje muziku i tekst, koaranžer je sa Slobom Dragovićem na ovoj pesmi.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.