Klub književnika prkosi vremenu i nastavlja sa promenama, koje je početkom ove godine započeo Branko Kisić, a koje su naišle na izuzetan prijem.

Ovo važno kulturno mesto u srcu Beograda, koje sledeće godine slavi 75 godina postojnja menjalo se zajedno sa Beogradom, nikada ne gubeći na autentičnosti, okupljajući uvek zanimljive ljude, intelektualce, umetnike, boeme…

Od sada, na adresi Francuska 7, pored bašte Kluba književnika, koja je postala centralni deo ovog restorana, legendarni Klub se budi i nastavlja svoj život.

Klub će imati nešto drugačiji koncept u odnosu na baštu, sa posebnim jelovnikom i programom. Radno vreme biće tri dana nedeljno, od četvrtka do subote od 17 do 23h.

Foto: Luka Cako

Branko Kisić, šef kuhinje, koga smo upoznali ove godine, hrabro je preuzeo posao i uneo promene, koje su brzo bile prepoznate i prihvaćene.

Nastavljamo da podržavamo slobodoumnost, hrabre ideje, umetnost i građanski duh. Na starom mestu uz nostalgičnu hranu i kvalitetnu muziku nastaviće se mnoge debate o životu…

Foto: Luka Cako


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
11
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.