Kulturni kišobran pokrenuo je svoju prvu mobilnu aplikaciju! Od danas su vesti iz sveta kulture na dohvat ruke čitaocima! Budite među prvima koji će preuzeti aplikaciju.

Aplikaciju možete da preuzmete na Google Play-u na ovom linku.

“Ovo je veliki korak za naš portal i nadamo se da će se čitaocima dopasti aplikacija. Na njoj je poslednjih nekoliko meseci radio Nikola Spasić, naš IT stručnjak”, kaže urednica Miljana Miletić.

Ako vam se aplikacija dopala, ili imate neku sugestiju, pa i kritiku – značilo bi nam da aplikaciju ocenite i napišete recenziju.

Kulturni kišobran je portal o kulturi nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.

Portal je u martu dobio svoj prvi tim saradnika, koji je zaokružen na sedam imena početkom leta. To su: Kristina Vuković, Vanja Pavićević, Dragana Ilić, Ivana Dinić, Jana Vujačić, Strahinja Grozdanić i Zorana Milosavljević.

“Isprva smo samo hteli da okupimo nekoliko saradnika koji bi pisali za sajt. Ispostavilo se da smo oformili jedan sjajan tim kreativaca, čija energija čini ovaj portal posebnim”, kaže Miljana.

Aplikacija će za početak biti dostupna samo sa korisnike Android mobilnih telefona.

Foto: Kulturni kišobran/Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
12
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.