May 17, 2020

Lorens objavila novi singl “Just Because” (VIDEO)

Iva Mišović poznatija kao Lorens, objavila je novi singl “Just Because”. Singl se nalazi na njenom debitantskom EP-ju, koji objavljuje nemačka izdavačka kuća Filter Music Group i izdavačka kuća Kontra za region Balkana.

Nakon što je već pokazala svoju mogućnost promenljivosti kada je produkcija u pitanju, specifični zvuk i boja glasa u ovom singlu se posebno izdvajaju.

“Just because” je pesma ekstremnih kontrasta, reč je o usponima i padovima jednog odnosa, o ne puštanju osobe iz vašeg života i o poverenju. O snazi i slabosti, a one su srž svakog odnosa, i iz toga rastu strahovi zbog kojih se ljubav dovodi u pitanje.

Ukratko, ova numera nam predstavlja jednu neodoljivu vrtešku osećanja. Ova snažna osećanja ogledaju se u produkciji koju je sama radila mlada muzičarka, ona nam nudi sferu emocija u numeri, od suzdržanih do energičnih. Napetost koja prati pesmu od početka se razvija u refrenu koji ponajviše zvuči kao neka himna.

Svi fanovi Kelela, Billie Eilish, ili Kalesei Lu u Lorens će pronaći uzbuljivog umetnika u usponu.

Atraktivni video spot između ostalog je snimljen i kod Spomenika ustanka naroda Banije i Korduna, na najvišem vrhu Petrove Gore a režirala ga je Hani Domazet.

Foto via Kontra