Klavirski duo, LP Duo, koga čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, nastupiće u subotu 23. oktobra u 19 i 30 časova, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

Jedan od najznačajnijih muzičkih dueta izvešće neke od novih kompozicija za dva klavira i sintisajzere nastalih u proteklom periodu izolacije kao i dela sa njihovog veoma cenjenog albuma „Duality“, u izdanju Universal Music. 

Nakon fantastične koncertne turneje sa albumom “Duality” po regionu kao i u Francuskoj, Austriji, Japanu i Južnoj Koreji, Sonja i Andrija su se posvetili studijskom radu i komponovanju muzike za naredne albume, filmove, pozorište i TV serije.

Na koncertu na Kolarcu, publika će moći da čuje i deo novog albuma “LP Duo plays Božičević” snimanog u prethodnom periodu a koji će biti objavljen u izdanju Universal Music 19. novembra ove godine.

Posetioci koncerta imaće jedinstvenu priliku da nabave kompletnu diskografiju Sonje i Andrije po promotivnim cenama.

Karte za beogradski koncert mogu se kupiti na blagajni Kolarčeve zadužbine. Cene karata su 1000 i 1300 dinara. Kapacitet mesta je ograničen, zbog poštovanja epidemioloških mera.

Foto: Žarko Andrejić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.