Poznati klavirski duo, LP DUO, posle uspešnog koncerta u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, i nastupa na festivalu Sonar u Barseloni, u subotu, 13. novembra, dolazi u Novi Sad, u Sinagogu, gde nastupa nakon dve godine.

LP DUO za ovaj koncert izvodi neke od najnovijih autorskih kompozicija za dva klavira i sintisajzere, koje su Sonja i Andrija komponovali u proteklom periodu izolacije. Novosadska publika će takođe imati specijalnu priliku da premijerno čuje i neka od dela s najnovijeg albuma ,,LP Duo plays Božičević”, koji izlazi svega nekoliko dana nakon koncerta, 19. novembra. Ovaj album s kompletnim delima za dva klavira kompozitora Ivana Božičevića je plod višegodišnje saradnje i prvi u novoj seriji naziva ,,LP Duo plays…” koju su Sonja i Andrija pokrenuli s idejom da pored svojih autorskih kompozicija izvode i snimaju i dela značajnih domaćih i stranih kompozitora.

Posetioci koncerta imaće jedinstvenu priliku da nabave kompletnu diskografiju LP Dua po promotivnim cenama.

***

Ulaznice se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8.00 do 14.00 i Online na: www.muzickaomladina.org

Cena karata: 1000,00 dinara parter sredina i galerija i 800,00 dinara  parter sa strane

Studenti, đaci i penzioneri imaju popust 50% na redovne cene

*Kapacitet mesta je ograničen, zbog poštovanja epidemioloških mera.

Foto: Žarko Andrejić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.