Foto: Dominik Belančić

,,Očekujte energetski proboj, muzičko nevreme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks”, tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju svoj novi album, “Standing Runningman”, koji je upravo objavljen, a tako će biti i u Gerila Baru u Novom Sadu 8. novembra, u beogradskom Elektropioniru 9. novembra i u Rumi, u klubu Buka PodRumom 10. novembra kada ga i uživo budu promovisali u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja.

Pre nego što doputuju iz Sinja u Srbiju, M.O.R.T. će predstaviti i novi spot za pesmu “We Are Born” sa pomenutog albuma “Standing Runningman”.

Novim video radom veličaju nonšalantnost, spontanost života i plesa – ples života. Premijera novog video singla najavljena je za 6. novembar.

Svoj album “Tužna kocka” na omotu su predstavili kao nasmejanu piramidu. Njihov upravo objavljeni album oslikava čoveka koji trči… u mestu… “Standing Runningman”.

M.O.R.T. je bend čiji su potezi uvek neočekivani, ali nikad iznenadni.
Svu energiju štede dok ne izađu na binu. A na njoj se onda desi ekplozija: buka koju proizvode pretvara se u otrežnjujući zvuk!

Nije retko da na sceni ostanu doslovno i goli i bosi – publici se predaju celi!

Foto: Dominik Belančić

Pročitajte još i: Grupa M.O.R.T. objavila novi spot za pesmu “I Don’t Believe In You”Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
13
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
33
Zanimljivo
korisno korisno
30
korisno
okej okej
26
okej
divno divno
24
divno
Predivno Predivno
21
Predivno
Super Super
3
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.