November 2, 2019

M.O.R.T. svira u Beogradu, Rumi i Novom Sadu!

Foto: Dominik Belančić

,,Očekujte energetski proboj, muzičko nevreme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks”, tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju svoj novi album, “Standing Runningman”, koji je upravo objavljen, a tako će biti i u Gerila Baru u Novom Sadu 8. novembra, u beogradskom Elektropioniru 9. novembra i u Rumi, u klubu Buka PodRumom 10. novembra kada ga i uživo budu promovisali u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja.

Pre nego što doputuju iz Sinja u Srbiju, M.O.R.T. će predstaviti i novi spot za pesmu “We Are Born” sa pomenutog albuma “Standing Runningman”.

Novim video radom veličaju nonšalantnost, spontanost života i plesa – ples života. Premijera novog video singla najavljena je za 6. novembar.

Svoj album “Tužna kocka” na omotu su predstavili kao nasmejanu piramidu. Njihov upravo objavljeni album oslikava čoveka koji trči… u mestu… “Standing Runningman”.

M.O.R.T. je bend čiji su potezi uvek neočekivani, ali nikad iznenadni.
Svu energiju štede dok ne izađu na binu. A na njoj se onda desi ekplozija: buka koju proizvode pretvara se u otrežnjujući zvuk!

Nije retko da na sceni ostanu doslovno i goli i bosi – publici se predaju celi!

Foto: Dominik Belančić

Pročitajte još i: Grupa M.O.R.T. objavila novi spot za pesmu “I Don’t Believe In You”