Princeza regionalne muzičke scene Dina Jashari u okviru mini regionalne turneje nastupiće u Kulturnom centru Grad u subotu 9. jula od 21h.

Mlada, talentovana, lepa, magična, Makedonka – sve je to Dina i mnogo više od toga. U osnovi svega je srce i veština, divne harmonije, emotivni tekstovi, pametni aranžmani i pre svega pesme!

Dina je autorka i producentkinja, muzika koju pravi je pop, rok, soul, džez… izaberite sami šta vam se dopada. Do sada je objavila 4 singla i jedan EP (“Posledna minuta”, “Zborovi”, “Boi”, “Kopnezhi”, “Doma”) i marljivo radi na svom debi albumu. Njena pesma “Boi” prošle godine bila je druga u izboru regionalnog žirija Zadužbine Milan Mladenović (pobedili su Ana & The Changes sa “Tu”), svirala je na festivalima i muzičkim konferencijama širom Balkana. Začarala je i Zorana Kesića u “24 minuta” pre par meseci u prvom nastupu na nekoj srpskoj televiziji.

Dina Jashari u Beogradu nastupa sa fantastičnim gitaristom Lukom Toševim i Rebekom Vlaisavljević na klavijaturama. Dina Jashari će biti velika zvezda, to nema nikakve sumnje, dođite da je čujete pre nego što počne osvajanje sveta.

Cena karte: 500rsd

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.