Protekla godina je svima nama bila ispunjena strahom, neizvešnošću, preispitivanjem i strepnjom za našu budućnost. Na koji način se jedna takva godina odrazila na stvaralaštvo kantautorke Maje Louis, svedoči njen novi singl “Sve će biti OK”, koji je nastao u vreme strogog tromesečnog karantina.

O ovom iskustvu Maja kaže:

“Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina koje su meni i svima nama donele mnogo toga: razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom. U takvim trenucima mi je potrebno da mi se kaže da će sve biti ok i verujući da nije samo meni potrebna uteha s vremena na vreme, imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši i mene i nadam se da će i druge. Muzika je moja zona komfora i utehe.”

Foto: Dragan Jereminov

Pesma “Sve će biti OK” u stvari odiše optimizmom. Majin alto nas smiruje i podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa poručuje da “Sve će biti OK”.

Video spot za pesmu je režirao i montirao Dragan Jereminov, a kamermani su bili Marjan Apostolović i Dragan Jereminov.

Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog po redu solo albuma Maje Louis, a koji se očekuje u maju.

Foto: Dragan Jereminov


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.