Foto: Bojan Stevanovic Kanilingus Studio

Maja Louis predstavlja treći singl “Mama” sa solo albuma “Buđenje”. Koncertna promocija albuma održaće se 27. februara u 20 sati na Dorćol Platzu.

“Pesmu “Mama” sam posvetila mojoj mami. Iako i mene i brata svi vezuju za tatu, na kog smo veoma ponosni i srećni što nam je baš on tata, ipak je mama zaslužna za sve ono ko smo Marko i ja danas. Tata je stalno bio na putu, ona je sa nama prolazila sve moguće faze, bila je uvek sa nama i uz nas. Neraskidiva je ljubav prema majci i ova pesma je najmanje što sam mogla da učinim za nju. Snimanje spota je bilo divno i emotivno. Hvala mojoj porodici i svim dragim ljudima koji su učestvovali. Taj dan je toliko bio emotivan da su mnogi i zaplakali“, rekla je Maja.

Karte za koncert možete nabaviti OVDE ili direktno u Dorćol Platzu. Deo prihoda Maja će donirati Autonomnom Ženskom Centru “Stop Nasilju Nad Ženama” sa kojim sarađuje.

O Maji Louis

Maja Stojanović Louis se bavi muzikom još od ranog detinjstva. Kada se preselila u Beograd iz Minhena,  gde je rođena i odrasla,  odmah je postala deo Louis benda gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanović Louisom. Ubrzo je osnovala svoj prvi bend pod nazivom “Maja St. Louis ” sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Takođe je bila član benda “MARAQYA” sa bratom Markom Stojanović Louisom. Bila je finalistkinja X faktora 2013. godine.

Foto: Bojan Stevanovic Kanilingus Studio


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
33
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
31
Zanimljivo
korisno korisno
26
korisno
okej okej
23
okej
divno divno
20
divno
Predivno Predivno
17
Predivno
Super Super
33
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.