Nakon tri singla sa solo albuma“Buđenje“ Maja Louis će održati koncertnu promociju albuma u četvrtak 27. februara od 20h u Doćol Platzu.

Prvi singl je pesma ŽIVOT BIRA UMETNIKE za koju Maja veruje da su se mnogi , kao i ona , pronašli i prepoznali u tekstu Bojane Čuljković.

Zatim je usledila angažovana pesma MOLIM SE ZA TEBE , pesma koja govori o nasilju nad ženama bilo koje vrste, i saradnja sa Autonomnim ženskim centrom.

Treći, poslednji singl je pesma MAMA, koju je posvetila svojoj majci.

Pročitajte još i: Maja Louis posvetila pesmu majci: Mama je zaslužna za to ko smo Marko i ja danas

Dugo sam čekala na svoj prvi album, ali vredelo je. Presrećna sam što konačno mogu sa svima da podelim svoje pesme, emocije. Jako sam zadovoljna jer mogu kroz muziku da šaljem važne poruke i da se borim za ono u šta verujem. Uživala sam stvarajući svaku pesmu, i verujem da svako može da se pronađe u njima“, izjavila je zadovoljna Maja i pozvala sve da joj pruže podršku za prvi solistički koncert za koji, priznaje, ima pozitivnu tremu.

Karte za koncert možete nabaviti preko gigstix prodajne mreže  ili direktno u Dorćol Platzu. Deo prihoda Maja će donirati Autonomnom ženskom centru „Stop Nasilju Nad Ženama“ sa kojim Maja sarađuje već neko vreme.

Ko je Maja?

Maja Stojanović Louis se bavi muzikom još od ranog detinjstva. Kada se preselila u Beograd iz Minhena,  gde je rođena i odrasla, odmah je postala deo Louis benda gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanović Louisom.

Ubrzo je osnovala svoj prvi bend pod nazivom “Maja St. Louis” sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Takođe je bila član benda “MARAQYA” sa bratom Markom Stojanović Louisom. Takmičila u X Faktoru 2013. gde je bila među deset finalista.

Foto: Ivan Miladinovic


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.