Komični mjuzikl “Kiss” grupe Alice in WonderBand slavi 101. igranje i to 27. novembra od 19h u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu na sceni “Pera Dobrinović”.

U ovim neizvesnim vremenima i dalje je izvesno da su ljudima pozorište, muzika i umetnost potrebni.

Jedna nesvakidašnja produkcija slavi mali jubilej! Predstava “Kiss” je sjajno primljena u Evropi, regionu i Srbiji i nastavlja da privlači publiku svih godišta, gde god da se izvodi.

“To što ovaj duo proslavlja i predstavlja na bini je grandiozno. To čine toliko energično, znalački i ubedljivo, da njihov nastup postaje krajnje zabavno i zanimljivo zadovoljstvo, koje istovremeno ide i do dubina. Stvaraju zvuk koji pokreće, pa makar bio proizveden samo trenjem ruke o ruku. To što oni nude je čista energija, ritam u svom praobliku.”

Peter Kes, Süddeutsche Zeitung, Minhen

Kiss je priča o igri, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima – samo sopstvenim telom i glasom.

Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike – u savršenoj harmoniji. Posebno je zanimljivo što predstavu gledaju sve generacije, pa roditelji vode decu, ali i svoje roditelje na ovu predstavu.

Predstavu je u toku tri godine videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu.

Foto: Georg Tedeschi (objavljeno sa dozvolom Body Rhythm Hamburg festivala)


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.