Nakon prvog po redu Marketiranja, nova gradska dizajn platforma i u julskom izdanju nastavlja sa promocijom i plasiranjem proizvoda lokalnih dizajnera i okupljanjem stvaralaca domaće dizajnerske scene.

Kroz otvoreni letnji market u bašti Anti Shopa (ispred Elektropionira, Cetinjska 15) u subotu 24. jula od 15 do 21h i u nedelju 25. jula od 15 do 23h preko 20 dizajenera predstaviće aksesoare, unikatni dizajnerski nakit, dizajnerske torbe, cegere, ručno pravljenu kozmetiku…

U subotu 24. jula predstaviće se: Njata Shiz nakit, Oposum Bags, Vezulja, Šara, Bi Žu, Numen Porcelain, Misirlou Nakit, Rags for Bags, Sik ili Frik, Tikolo by Tijana, Kozorog i BIUZE jewelry, a u nedelju 25. jula sa nama su: Polimerclay Jewelry, Vezoterija, Unlimited Jewelry, Joes handmade, Sweet Hobby, Prirodna kozmetika i tačka, Šare Ra, Pregršt svega, Vemart nakit, Torbe i cegeri by Mirjana Radović i Bezo tekstil.

Predstavljajući dizajnerske radove i aktuelne kolekcije, Marketiranje će pružati podršku u kupovini domaćeg, podsticanju umetničkog i dizajnerskog rada, ali i u negovanju unikatnih komada, održivog pristupa i cirkularne ekonomije, a na nekim od narednih događaja očekuju nas predmeti za kuću, umetnički radovi, skulpture, garderoba, ali i second hand razmene i tematski pop-up i showroom događaji na kojima će biti predstavljena lokalna dizajn i art scena.

Ulaz je besplatan.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.