Nova gradska dizajn platforma Marketiranje posvećena je promociji i plasiranju proizvoda lokalnih dizajnera i okupljanju stvaralaca domaće dizajnerske scene.

Prvo po redu Marketiranje održaće se 27. juna od 13 do 21h u bašti Anti Shopa (ispred Elektropionira, Cetinjska 15). Biće to otvoreni letnji market posvećem design & handmade proizvodima.

Predstaviće se Ant t-shirts by Marija Radumilo, Dharma Yoga Wear by Aleksandra Ranković, Ostoya Wear, Oposum Bags, Blejboj novčanici, 1.be_unique, Šare ra, Liva Socks Doll, Koatye, Uncutove kreacije – Uncut creations i
Mačkarenje.

Na nekim od narednih Marketiranja očekuju nas i asesoari, unikatni nakit, stvari za kućne ljubimce, decu, predmeti za kuću, umetnički radovi, skulpture, ali i second hand razmene i tematski pop-up i showroom događaji na kojima će se predstaviti lokalna dizajn i art scena.

Predstavljajući njihove radove i aktuelne kolekcije, Marketiranje će pružati podršku u kupovini domaćeg, podsticanju umetničkog i dizajnerskog rada, ali i u negovanju unikatnih komada, održivog pristupa i cirkularne ekonomije.,

Ulaz besplatan. Više informacija OVDE.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
0
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
0
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
0
Zanimljivo
korisno korisno
0
korisno
okej okej
0
okej
divno divno
0
divno
Predivno Predivno
0
Predivno
Super Super
0
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.