June 24, 2021

Marketiranje – nova platforma za promociju lokalnih dizajnera

Nova gradska dizajn platforma Marketiranje posvećena je promociji i plasiranju proizvoda lokalnih dizajnera i okupljanju stvaralaca domaće dizajnerske scene.

Prvo po redu Marketiranje održaće se 27. juna od 13 do 21h u bašti Anti Shopa (ispred Elektropionira, Cetinjska 15). Biće to otvoreni letnji market posvećem design & handmade proizvodima.

Predstaviće se Ant t-shirts by Marija Radumilo, Dharma Yoga Wear by Aleksandra Ranković, Ostoya Wear, Oposum Bags, Blejboj novčanici, 1.be_unique, Šare ra, Liva Socks Doll, Koatye, Uncutove kreacije – Uncut creations i
Mačkarenje.

Na nekim od narednih Marketiranja očekuju nas i asesoari, unikatni nakit, stvari za kućne ljubimce, decu, predmeti za kuću, umetnički radovi, skulpture, ali i second hand razmene i tematski pop-up i showroom događaji na kojima će se predstaviti lokalna dizajn i art scena.

Predstavljajući njihove radove i aktuelne kolekcije, Marketiranje će pružati podršku u kupovini domaćeg, podsticanju umetničkog i dizajnerskog rada, ali i u negovanju unikatnih komada, održivog pristupa i cirkularne ekonomije.,

Ulaz besplatan. Više informacija OVDE.

Foto: Promo