Talentovani muzičar Marko Louis posle novih pesama NINANA i KRAJ, nastavlja regionalnu turneju “Beskraj tour by Barcaffe”. Beogradski koncert je zakazan za 26. mart u Kombank dvorani.

“U Beogradu je sve počelo i zato je svaki koncert u Beogradu kao da je prvi. Premijerno ću izvesti neke nove pesme koje očekujte na novom albumu. Imaću i divne goste, ali neka to bude iznenađenje. Prija mi ovo nestrpljenje i pozitivna trema”, rekao je Marko Louis u susret koncertu.

Dirljiva balada “Kraj” , zapažen duet sa Lenom Kovačević, već osvaja top liste širom regiona. Ta pesma, kao i pesma”Ninana” će se naći na Markovom četvrtom studijskom albumu koji će se zvati “Sloboda” i koji je najavljen za kraj godine.

Foto: Bojan Stevanovic


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.