Marko Louis predstavlja emotivan duet sa Lenom Kovačević pod nazivom “Kraj” i time najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” i beogradski koncert 26. marta u Kombank dvorani.

Pesma “Kraj” je druga po redu pesma koja će se naći na Markovom četvrtom studijskim albumu pod nazivom “Sloboda“.

Ova dirljiva balada govori o ljubavi između dvoje ljudi koja nestaje i postavlja  pitanje “da li se ljubav uči ponovo?“. Svaki kraj je težak ali je, sa druge strane, nov početak. Lena i Marko su to preneli u ovoj pesmi na jedinstven način.

Lena me je inspirisala da napravim ovu pesmu i znao sam da će naše boje glasova lepo da se uklope, da harmonišu. Uvek sam znao da ćemo nas dvoje nešto zajedno snimiti i mnogo mi je drago da se to desilo sa ovom pesmom“, izjavio je Marko.

Drago mi je što je došlo do ove saradnje, jer sam pri prvom dodiru sa pesmom oduševljena Markovom interpretacijom, muzikom i tekstom”, rekla je Lena.

Tekst za pesmu “Kraj” kao i za brojne Markove pesme napisala je Maja Radivojević. Režiju i produkciju za spot potpisuje Dragan Jereminov.

Markova regionalna turneja se nastavlja a sledeće stanice su Novi Sad (Srpsko Narodno Pozorište) 23.2, Sarajevo (Brew Imperial Society) 13.3. Nakon toga sledi beogradski koncert u Kombank dvorani 26.3.

Beskraj Tour by Barcaffe se u aprilu seli u Ljubljanu u Orto Baru 23.4. i u Zagrebu 24.4. u Tvornici Kulture.

Lena Kovačević nastupala je nedavno na koncertima u Italiji, Nemačkoj, Holandiji, Srbiji i regionu. Njena pesma “Cafe” nedavno je objavljena za holandsku izdavačku kuću Forecast Records, u novoj verziji DJ Boliera i naših muzičara Divolly & Markward. Tako se Lenin glas trenutno sluša širom Evrope, jedan od osnivača platforme Spotify je podelio pesmu na svojim mrežama, dok se u Turskoj nalazi na dve najvažnije plejliste kao i na najslušanijem radiju u Africi, u Alžiru – Jill FM.

Foto: Dragan Jeriminov


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.