April 10, 2020

Marko Louis objavio pesmu “Zajedno” (VIDEO)

Talentovani muzičar Marko Louis je danas, neplanirano, objavio novu pesmu „Zajedno“ inspirisan trenutnom situacijom kod nas i u svetu. Poziva na solidarnost, na pozitivne misli.

Kao i svim drugim umetnicima kod nas i širom sveta, i Marku su otkazani svi koncerti. Muzičari nalaze načine da se povežu sa publikom i održavaju online koncerte. Tako je i Marko 26. marta održao koncert iz studiija koji je uživo išao na njegovom Instagram profilu i Youtube kanalu i reakcije su bile veoma dobre. 

“Trenutna situacija me je insprisala da napravim pesmu koja bi bar na neki način pomogla svima nama da izvučemo ono najbolje iz trenutnog stanja. Sve je nastalo neplanirano. Posle online koncerta zbog zabrane kretanja ostao sam u studiju i rešio sam da snimim pesmu. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Teskt je napisala moja drugarica Maja Radivojević, koja je tekstopisac za mnogobrojne moje pesme. Ona je takođe i kreirala video. Posle veoma pozitivnih reakcija na duet sa Lenom Kovačević sa pesmom “Kraj”, novu pesmu ću da računam kao treći singl za moj četvrti studijski album pod nazivom “Sloboda” koji planiram da objavim do kraja godine” kaže Marko Louis i poručuje da uz osmeh na licu svi budemo odgovorni i da ostanemo kod kuće.

Pesmu „Zajedno“ Marko Louis je objavio za izdavačku kuću Magic records i biće dostupna na svim muzičkim servisima.

Foto: Dragan Jereminov

TAGS: