Marko Mandić je objavio novi singl i spot za pesmu “Zamalo” koji je uradio zajednički sa beogradskim muzičarem Predragom Ristićem Metom.

“Prvo šta me vezuje, i šta ovu pesmu čini posebnom za mene je to što je ovo saradnja sa prijateljem. U pitanju je Predrag Ristić aka Meta. Dali smo ovom singlu sve šta smo imali, bez ikakvih kompromisa. Prirodnom i zdravom pričom smo došli do nečega na šta smo jako ponosni i jedva čekamo da ljudi čuju sta smo to spremili. Za spot su od početka zaduženi mladi talentovani momci Veljko Lalović i Stefan Rokvić koji su zajedno sa svojom ekipom ekranizovali našu pesmu baš onako kako smo svi želeli”, navodi Marko Mandić.

https://youtu.be/7ER4PAjh-eY

“‘Zamalo’ je možda savršena kombinacija mog i Markovog senzibiliteta, ukusa, estetike, koja je ujedno nastala potpuno spontano, bezkompromisno, i bez ikakvog višeg cilja od toga da samo napravimo nešto što je nama gotivno. Možda bas tako treba raditi i svaku pesmu, ne znam, ali ova je svakako kulminacija tog sirovog. Pored toga što smo saradnici, Marko i ja smo takođe i bliski prijatelji, i osim što svakodnevno razmenjujemo jedno drugom demoe novih pesama uz propratni feedback, takođe pomažemo jedno drugom u problemima u stvarnom životu, i verovatno  nas je to i najviše zblizilo. Zamalo je himna svih tih veza koje su ‘zamalo’ uspele; koje su ‘zamalo’ postale nešto više, ili koje su nas “zamalo” zaključale u nešto toksično u čemu ne želimo da budemo ni ja ni ona”, navodi Meta.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.