Novi trejler za Marvelov film „Večni“ je konačno stigao i otkriva nam malo više o herojima kraljevskog izgleda koji su nam ranije predstavljeni u prvom trejleru.

Besmrtna, superherojska rasa koja je na Zemlju stigla pre 7.000 godina kako bi zaštitila stanovnike zemlje od njihovih zlih suparnika, poznatih pod imenom „Devijanti“.

Trejler nas upoznaje sa ovim monstruoznim bićima, ali daje i odgovor na pitanje zašto se Večni nikada nisu mešali sa Tanosom i zašto nisu uticali na neka od katastrofalnih dešavanja na Zemlji. Ali to nije sve, trejler nam otkriva i jednog novog negativca!

Film Večni je smešten pet godina nakon događaja iz filma Osvetnici: Kraj igre. Ovo je prvi prvi Marvelov film koji je režirala dobitnica Oskara, reč je o ovogodišnjoj pobednici Kloi Džao, autorki filma „Zemlja nomada“.

Glavne uloge je poverila velikim glumačkim zvezdama: Džema Čen (koja je već odigrala jednu od glavnih uloga u filmu Kapetan Marvel, a sada se vraća u potpuno novoj ulozi), Anđelina Džoli kao radnica Tena, Selma Hajek kao lider Večnih, Kumail Nanjiani i zvezde Igre Prestola Ričard Maden i Kit Harington.

O saradnji sa Kloi Džao, predsednik Marvel Studia Kevin Fajgi je imao samo reči hvale: „Istina je da ovo ne bismo ni uradili da nije nje. Pomislili smo evo filmskog stvaraoca koji je istovremeno bioskopski vizionar i žanrovski štreber. Ona može nadmašiti bilo koga od nas kada su u pitanju manga, Ratovi Zvezda i Marvel stirpovi.“

Ranije je naglasio da će se film Večni znatno razlikovati od drugih Marvelovih ostvarenja. Džao je filmu donela svoj karakterističan stil, koristila je prirodno svetlo (kao što je bio slučaj i sa Zemljom nomada), nije snimala u studiju i nije želela da pretera sa specijalnim efektima.

Novi superherojski film Marvelovog studija domaća publika će moći da pogleda u bioskopima od 4. novembra!

Foto: MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.