Memet predstavlja prvi “zvanični” remiks i to za Vizeljovu himnu “Ne vidim te od dima”.

Pesma je dostupna za slušanje na svim relevatnim digitalnim platformama, kao i na Memetovom YouTube kanalu, ali i za “plati koliko želiš” izdanje na bandcamp stranicama Memeta i Pop Depresije/Kišobrana.

Posle nekoliko hit singlova (“Spaced Out City”, “Fiji Mountain”, “Pressure”, “Supplier”) koje je objavio tokom poslednje dve godine, mladi beogradski producent Memet (Miroslav Vladisavljević) u avgustu se predstavio svojim prvim EP izdanjem “After All“.

Remiks je radila već uigrana ekipa – Memet produkcija, Summer Deaths (Mihajlo Đorović) – miks i mastering.

Šta je inspirisalo Memeta da “prisvoji” Vizelj pesmu?

“Svidela mi se na prvo slusanje, vokal pogotovo, samo sam hteo da uprostim bubnjeve i dodam još po neki zvukić, ali sam se malo zaneo (he he)… Toliko sam se zaneo da nisam ni primetio koliko sam je usporio i da je dobila konstrukciju funk pesme.”

“Ne vidim te od dima” – Vizeljov prvi singl kojim najavljuju novi album tokom sledeće godine, nikoga nije ostavio ravnodušnim, a nastavili su da šokiraju i staru i novu publiku i singlom broj dva, “Novčanice“.

Aleksa Nedić, basista i pevač Vizelja za Memetov remiks kaže:

“Remiks je toliko dobar da sada naša pesma zvuči kao remiks. A njegova verzija se bez problema može okačiti na YT kanal Peđe Radovića i lepo se asimilovati među ostalim Yugo disco numerama.”

Memet za 2021. godinu najavljuje još poneki remiks, ali i novi EP sa potpuno novim pesmama.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.