Grupa Mister Hajd iz Petrovca na Mlavi objavila je novu pesmu „Nema te u meni“, kao i propratni spot.

Bend trenutno radi na snimanju materijala za svoj drugi album.

U periodu februar – maj 2019. godine, Mister Hajd je snimio materijal za svoj prvi album, a zatim i spot za pesmu “Ne dam vam ništa”. Njime je najavljen i izlazak prvog albuma pod nazivom “Znaš ko si”, za izdavačku kuću RnR Records iz Zemuna 19.jula 2019. godine.

O bendu

Mister Hajd je nastao 2017. godine.

Postavu benda Mister Hajd čine: Aleksandar Filipović – vokali i gitare, Nenad Nikolić – bas, i Petar Petrović – bubnjevi.

“Mister Hajd je personifikacija prikrivene i potisnute ljudske prirode. Želja, strast i nemir. Unutrašnji glas koji želi da se čuje. Sila koju sputavamo moralnim i socijalnim principima. Borba sa samim sobom. Iz te borbe nastaje energija koju Mister Hajd oslobađa kroz muziku i tekstove. Vintidž ‘sirovi’ gitarski rifovi Mister Hajda svrstavaju u domen ‘tvrdog’ roka, ali način na koji ospoljava i prenosi poruku, bendu daju drugačiji prizvuk.”

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.