Film Romana Polanskog „Optužujem“ koji je sinoć u 21h svečano otvorio prvi besplatni online Filmski festival MOJ OFF,  želelo je da pogleda preko 50.000 posetilaca, zbog čega je mojoff.net sinoć bio jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji.

Ipak, usled neočekivano velike posete i gustine Internet protoka, nastupio je kratkotrajni tehnički kolaps na sajtu, te određeni broj posetilaca nije mogao da pristupi premijeri filma u tačno vreme.

Iako je kvar ubrzo otklonjen i film je bilo moguće pogledati do 3h ujutru sa više omogućenih online festivalskih projekcija, u znak zahvalnosti, ali i izvinjenja poštovanim posetiocima, zbog privremene nedostupnosti filmu, OPTUŽUJEM će po odluci organizatora festivala, biti repriziran u čak tri nova termina.


PRVI REPRIZA: 2. aprila u 9h
DRUGA REPRIZA: 6. aprila u 9h
TREĆA REPRIZA: 10. aprila u 21h

Važna napomena za korisnike sajta mojoff.net  je da:

Usled velike posete i gustine internet protoka, sve festivalsku projekciju možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma. Ovo će važiti za svaki film na programu festivala, koji će trajati do 10. aprila.

Svi koji budu želeli da pogledaju film po izboru u terminu prikazivanja filma u toku dve nedelje festivala trajanja festivala, to mogu da učine jednostavno.

1.Ukucajte mojoff.net
2. Ulogujte se na sajt ( u gornjem desnom uglu  “ULOGUJ SE”)
3. Kliknite na dugme “BIOSKOP”
4. Ostanite na stranici BIOSKOP gde klikom na play zauzimate svoje mesto u “bioskopu” i jednostavno samo čekajte da film počne
5. Nakon kratkog bloka reklama nije potrebno da radite ništa već da uživate u filmu

Foto: MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.