Muzej iluzija nastavlja sa održavanjem atraktivnih kulturnih večeri. Pod stručnim vođstvom glumca Đorđa Kukuljice, posetioce čeka nesvakidašnje interaktivno putovanje kroz muzejski prostor koji će baciti svetlo na ono što se dešava u glumi-na sceni ali i iza pozorišne i filmske „zavese“.

Đorđe Kukuljica, pozorišni i televizijski glumac kojeg mnogi pamte kao grofa Rajačkog (Senke nad Balkanom) upotrebiće magiju glume, pokreta, šarma i znatiželjne posetioce na trenutak uvući u svet iluzije.

Događaj će se održati u četvrtak, 15. jula u dva termina – od 19.30 i 21.00 h. Prijavljeni neće biti samo posmatrači već i aktivni učesnici u iluziji glume, pokreta i prostora. Iluzije scenskih efekata će donekle biti razotkrivene kroz prostorne iluzije koje se mogu naći u jedinstvenom ambijentu u centru grada. Isti će biti u prilici da oslobode prostor svom talentu i glumiće zajedno sa glumcem u iluziji kadrova nekih od najvećih filmskih ostvarenja.

Zabavno umetnički performans je deo manifestacije Muzeja Iluzija pod nazivom „Leto Iluzija 2.0“ koja obuhvata Potragu za godišnjim odmorom u Muzeju Iluzija kao i Portagu za izgubljenom istorijom u Barutani na Kalemegdanu. Takođe, svaka sreda je vesela sreda, sa popustom na sve karte (do 15. avgusta) .

Zbog ograničenog broja mesta, prijave za „Iluzija u glumi“ su neophodne i mogu se izvršiti putem emaila: [email protected] ili telefonom 063/ 611 911 sa obaveznom naznakom željenog termina.

Ulaz je besplatan.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
2
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.