Muzej iluzija Beograd u saradnji sa www.standup.rs, 17. oktobra 2021. godine od 20h biće domaćin zatvaranja tradicionalnog Standup Fest-a.

Publika će pored nastupa komičara imati prilike da uživa u obilasku jedinstvene postavke ovog atraktivnog prostora gde nemoguće postaje moguće!

Da iluziju i humor povezuje mnogo toga govori u prilog činjenica da je Nušić rođen u oktobru, Stand-Up klub nosi ime njegovog pseudonima – Ben Akiba. Muzej Iluzija se nalazi u Nušićevoj ulici na broju 11, a to je ujedno i redni broj održavanja Standup Fest-a! Dok se u Muzeju Iluzija možete uveriti u nesavršenost ljudskih čula, u Nušićevim delima u nesavršenost ljudskih osobina, na završnoj večeri Standup Fest-a razuverićete sopstvene iluzije da je život ozbiljan i shvatiti da on kao takav ima mnogo smisla za humor. Kroz tu avanturu će vas voditi komičari – Jelena Radanović, Nikola Radojlović i Radomir Nestorović.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
6
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
1
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.