Beogradski rege/dab DJ i Selektah po imenu Gaggie izbacio je remiks poslednjeg singla grupe Vizelj “Novčanice” pod nazivom “Kovanice”. 

Dragan Stanić Gaggie je rege DJ iz Beograda, koji je na srpskoj rege sceni već 20 godina, zabeležio je mnoge nastupe širom bivše Jugoslavije i Evrope.

Reputaciju na sceni je prvo stekao kao jedan od članova Wadada Sound Systema (jednog od prvih Sound System-a na ovim prostorima, zajedno sa Hornsman Coyote-om i DJ Dushom), kao i sa svojim solo DJ nastupima ali takođe kao dugogodišnji basista kultnog beogradskog rege sastava FC Apatride UTD.

„Mnogo nam je drago što je jedna takva legenda beogradske rege scene rešila da se pozabavi sa našim poslednjim singlom. Drago nam je da je uočio dab uticaj u našem novom zvuku, poigravao se sa našim singlom kao da je tačno znao šta smo želeli da čujemo od početka do kraja, mi ne možemo da prestanemo da slušamo ‘Kovanice'”, kažu iz Vizelja o remiksu.

Za master “Kovanica” je zadužen Slobodan Đukić a.k.a. Jimi 3B dok je za vizual zadužen Pavle Trifunović iz beogradskog benda “Sitzpinker”.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.