Dorćol Platz odbrojava sitno do velike novogodišnje žurke pod nazivom “REKAPITULATZIJA” na kojoj će glavne zvezde biti pop sastav Ničim izazvan a pored njih i Sharks, Snakes & Planes. Za zagrevanje 30. decembra će biti zadužene dobro poznate rime i d’n’b ritmovi niškog sastava Stereo Banana.

Sastav Ničim izazvan nije dugo svirao u Beogradu i ova je jedna od lepih prilika na kojoj se mogu čuti njihovi hitovi poput “Trideset”, “O tebi”, “Bože, kako si?”. 

Tim povodom Boris Bakalov je izjavio: “Čini mi se kao da u protekle dve godine živimo u nekom jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi – a on traje li traje. Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih par magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada. Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima – i da dočekamo novu, koja će sigurni smo, biti baš ta – najbolja ikad!” 

Pop grupa “Ničim izazvan” iskoristila je ove protekle mesece pandemije korona virusa za rad na novim pesmama, od kojih je “Mala pesma” objavljena početkom juna kao singl i spot, a mesec dana kasnije i “Bože, kako si?”. Fanovi verno isčekuju da čuju nove pesme uživo tako da će novogodišnja noć definitivno biti praćena horskim pevanjem stihova: “Bože kako si, da li se brineš, što deca su ti malo nemirna, ne ljuti se na sebe, to je samo faza, biće bolje za milion godina”.

Karta za novogodišnju noć se može naći u pretprodaji po ceni od 1.500 RSD, a od 27.12. je 2.000 RSD. Ulaznica za dan zagrevanja (30.12.) iznosi u pretprodaji 800 RSD, dok je na dan koncerta 1.000 RSD.


30.12.  

21h Stereo Banana

31.12.  

21h Sharks Snakes & Planes

23h Ničim izazvan

Koska bar

31.12. 21h DJ Oysha, 

31.12. 00:30 Miloš i Goran Starčević B2B

Kupljena ulaznica važi i za Dorćol Platz i za Kosku, a uz ulaznicu se dobija i hrana. 

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.