Udruženje Free Space nastavlja svoje aktivnosti serijom koncerata pod otvorenim nebom. Momci i devojka iz sastava Ničim izazvan su odlučili da ovog leta posete jednu od najatraktivnijih letnjih koncertnih lokacija u Novom Sadu i zasviraju na “Open Air” krovna terasa TC Promenade u petak, 27. avgusta u 20 časova.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3275-nicimizazvan2021

Na dan koncerta cena ulaznice je 1.200 rsd.

Za ovu priliku, ovaj vodeći pop sastav nove generacije će, pored proverenih hitova kao što su O tebi, Trideset ili Da li želiš?, predstaviti i nove pesme koje su objavili tokom proteklog perioda pandemije, uključujući i novi hit singl, Bože kako si?.

Kako do “Open Air” krovne terase, TC Promenade:

Koncertnom prostoru moguće je pristupiti od 19 časova, a do njega se stiže liftom /nivo 2B/, kao i uz stepenice na parkingu /što je mnogo brže/.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.