Udruženje Free Space nastavlja svoje aktivnosti serijom koncerata pod otvorenim nebom. Momci i devojka iz sastava Ničim izazvan su odlučili da ovog leta posete jednu od najatraktivnijih letnjih koncertnih lokacija u Novom Sadu i zasviraju na “Open Air” krovna terasa TC Promenade u petak, 27. avgusta u 20 časova.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3275-nicimizazvan2021

Na dan koncerta cena ulaznice je 1.200 rsd.

Za ovu priliku, ovaj vodeći pop sastav nove generacije će, pored proverenih hitova kao što su O tebi, Trideset ili Da li želiš?, predstaviti i nove pesme koje su objavili tokom proteklog perioda pandemije, uključujući i novi hit singl, Bože kako si?.

Kako do “Open Air” krovne terase, TC Promenade:

Koncertnom prostoru moguće je pristupiti od 19 časova, a do njega se stiže liftom /nivo 2B/, kao i uz stepenice na parkingu /što je mnogo brže/.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
30
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
26
Zanimljivo
korisno korisno
23
korisno
okej okej
20
okej
divno divno
16
divno
Predivno Predivno
13
Predivno
Super Super
30
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.