Britanski DJ Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav Nipplepeople i domaći DJ dvojac B2S (Aleksandra Duende i Andrija Akioki), muzičke zvezde su prvog izdanja žurke IQ party, koja će se desiti u četvrtak, 31. oktobra 2019. godine u Urban Hungaru.

Poznata elektropop grupa iz Zagreba, Nipplepeople, koju čini tajanstveni maskirani dvojac, donosi svoje najveće hitove na prvi IQ Party.

Iako su u svojoj desetogodišnjoj karijeri dali svega nekoliko intervjua i medijski se nisu mnogo eksponirali, njihova muzika je uspela da osvoji ceo region.

Već najavljeni DJ, Alexander Nut, poznat je beogradskoj publici, a pogotovu onima koji prate radijsku scenu, jer je jedan od najznačajnijih britanskih radijskih voditelja i najistaknutijih DJ- eva popularnog Rinse FM-a. Od 2015. godine pokrenuo je NTS radio, kao novo poglavlje u svojoj karijeri.

Alexander Nut svoje setove bazira na različitim pravcima House, Soul, Hip Hop, Jazz, Afrobeat, Reggae i Funk muzike. Nut je i vlasnik poznate izdavačke kuće Eglo Records, koju je osnovao sa DJ-em Floating Points, a koja u portfoliju ima izdanja svetski poznatih britanskih muzičara kao što su: Anderson Paak, Fatima, Henry Wu, Funkineven, Biron The Aquarius, Steve Spacek i mnogih drugih.

B2S, foto via Preventer

B2S (Aleksandra Dunede i Andrija Akioki) su brat i sestra, koji su predstavnici beogradske DJ scene i oni će svojim back to back setom otvoriti ovu žurku.

Ulaznice za IQ Party su besplatne, ali neophodne za ulaz na žurku.

Foto via Preventer


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.