Predstojeće subote, 23. oktobra klub DOT ugostiće DJ kolektiv i event organizaciju Night Shift Belgrade. Za pultom će se naći Filip Fisher, Nemo i Umique.

Filip Fisher se DJ-ingom i produkcijom bavi već  10 godina. Vlasnik je i The Purr Music lejbla. U subotu od njega možete očekivati deep progressive i melodične techno bitove sa suptilnom notom underground zvuka. Njegove trake nekoliko puta su se našle u Top100 na Beatport-u i Traxsource-u. Nastupao je na značajnim evropskim i svetskim festivala, što znači samo jedno: DJ boot je delio sa velikim DJ imenima.

Nemanja Joksić, poznatiji kao Nemo u muzičke vode uplivao je još kao tinejdžer, a konkretno DJ-ingom i produkijom se bavi skoro 3 godine. Na njegovim setovima čućete progressive house i melodic techno sa primesama indie dance-a. Iza sebe ima i dva uspešna izdanja . Jedno na etiketi I Am Different pod nazivom Hare Hare, koju su podržala svetska imena progressive house-a. Drugo izdanje, pod nazivom Finally, izdao je za Evitative Records i ono je dostiglo 59. mesto na Beatport Top 100 Medolic House & Techno chart-u.

Umique (Uroš Mitrović) na žurkama preferira da pušta techno, melodic techno i indie dance. Na klupskoj sceni Beograda izgradio je sebi ime, a od nastupa generalno izdvaja ovogodišnji Exit, na kom je radio b2b sa Filipom Fisherom, kao i nastupe sa svojom ekipom iz Night Shift Belgrade organizacije čiji je trenutno rezident.

Veče pre Night Shift-a svratite na r’n’b i hip-hop senzaciju Cherry on top. Narednog vikenda, tačnije 30.10, očekuje vas specijalno techno iznenađenje u DOT-u: Lag i RanchaTek.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.