U srcu Vračara otvara se nova kabaretska scena u okviru restorana “Nota”, gde će u četvrtak, 22. oktobra biti održana prva kabaretska predstava “Kao da sam te sanjao” koju će izvoditi glumci Vladan Savić i Kristina Savić uz klavirsku pratnju pijanistkinje Ksenije Ristić.

Protagonisti će u formi monologa govoriti i pevati stihove Konstantina Simolova, Matije Bećkovića, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića, Duška Radovića, Arsena Dedića, Vite Nikolića, Božidara Timotijevića i drugih velikana svetske i domaće poezije.

Predstava se bazira na čistoj emociji, koju pored recitovanja stihova, na najistančaniji način izaziva i anđeoski glas Kristine Savić, koja će, uz originalno adaptirane aranžmane, izvoditi dobro poznate balade, tako da se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera.

U predstavi je prisutna i doza humora, koja kod publike izaziva poseban osećaj opuštenosti. Predstava je izvođena na različitim pozornicama širom Srbije i u inostranstvu i svuda je naišla na odličan odziv publike i kritike.

U moderno vreme digitalizacije, društvenih mreža i brzog života, emocije su skrajnute u zapećak, pa je cilj ove predstave da publiku, makar na kratko, vrati u neko zaboravljeno vreme, vreme romantike i emocija.

Tome će posebno doprineti i ambijent restorana “Nota” koji je u potpunosti očuvao tradiciju lokacije u koju je utkao ideju harmonije i susreta različitih aspekata zadovoljstva i stvorio mesto gde se ukus spaja sa zvukom.

Svoje mesto za uživanje sa porodicom i prijateljima, uz poeziju, balade i odličnu hranu, svi zainteresovani mogu obezbediti rezervacijom, a sve informacije su dostupne na Fejsbuk i Instagram stranici.

Kabaretske predstave će biti deo redovnog programa restorana “Nota” i održavaće se svakog drugog četvrtka. Restoran se prostire na više od 600 m2 i ima sopstveni parking, tako da su ispunjeni uslovi da se ispoštuju sve epidemiološke mere i zdravstvena bezbednost posetilaca.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
10
Super
Marija Jovanović
Po struci sam profesor srpskog jezika i književnosti. Volim putovanja, svoje prijatelje, kafu i dobru muziku, koja se obično uklapa sa dobrim vinom. Večiti sam optimista i uvek spremna za druženje i avanturu. Za sebe volim da kažem da sam veliki hedonista koji zna da uživa u malim stvarima.