Kako je već objavljeno, ovogodišnje 26. izdanje Festivala autorskog filma u Beogradu održava se od 27. novembra do 16. decembra, što znači da Festival umesto tradicionalnih nedelju dana, traje čak tri nedelje.

Prva nedelja Festivala završava se danas, 4. decembra, a izašao je i program za narednu nedelju.

Program će se objavljivati sukcesivno“, objasnio je Srdan Golubović – reditelj i predsednik Faf-a, što znači da će sledećeg četvrtka, 10. decembra, biti najavljene satnice za poslednju nedelju Festivala.

Program se nalazi na zvaničnom sajtu faf.rs , kao i na društvenim mrežama Festivala.

Radno vreme bioskopskih dvorana, povodom novih epidemioloških mera koje stupaju na snagu – da ustanove kulture rade skraćeno, biće do 17 časova svakog dana.

Bioskopske dvorane u kojima se produžetak Faf-a održava su: Kombank Dvorana, Dom omladine Beograda i Dvorana Kulturnog Centra, dok će, zbog epidemiološke situacije, publika imati mogućnost da prati neke od naslova sa Festivala na onlajn filmskoj platformi mojoff.net koji će biti dostupni za iznajmljivanje sve do 16. decembra.

U Kombank Dvorani i Dvorani Kulturnog Centra održavaće se po dve projekcije dnevno, dok će u Domu omladine Beograda biti jedna, a cena karata iznosi 300 i 250 dinara. 

Svečana dodela nagrada biće u petak, 11. decembra, u Sali 1 Kombank Dvorane. Ovogodišnji žiri za takmičarski program Festivala čine Elma Tataragić, Leon Lučev i Marko Đorđević.

Foto: FAF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
23
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
13
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
33
divno
Predivno Predivno
30
Predivno
Super Super
13
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.