Osmišljena kao centar za kulturne manifestacije – Hala 6 Novosadskoj sajma sada će biti, između ostalih, i novi dom Green Love festivala. U novom prostoru za kulturu i umetnost, publika će moći da uživa već početkom oktobra, kada je zakazano jesenje izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala elektronske muzike.

Oktobarski Green Love festival biće upriličen 8. i 9. oktobra, a svi ljubitelji elektonskog zvuka slušaće veličanstvene setove domaćih i stranih di-džejeva.

Tehno na repertoaru 8. oktobra

Prvo veče, 8. oktobra, Green Love će ponovo ugostiti moćnu, talentovanu Rebeku. Ova engleska kraljica tehna, koja je 2018. godine proglašena za najbolju producentkinju od strane DJ Magazina – britanskog magazina posvećenog elektronskoj muzici, podariće publici nezaboravno veče. Budući da je krasi bogata karijera, duga 20 godina, kao i iskustvo kroz rad sa producentima kao što su Dejv Klark, Derik Karter, Riči Hotin i Bili Nasti, Novosađane i njihove goste ponovo će oduševiti nesvakidašnjim umećem za di-džej pultom.

Uz nju, nastupiće i poznati novosadski di-džejevi – Lag i Vladimir Aćić koje publika uvek s nestrpljenjem čeka!

Drugo veče rezervisano za progresiv

Novi ambijent, dovodi nove goste! Drugo veče, 9. oktobra uveličaće poznati izraelski di-džej Roj Rosenfeld koji će sada, prvi put nastupiti na Green Love festivalu. Miljenik jedne od najvećih svetkih progresiv haus izdavačkih kuća, poput „All Day I Dream“, podržan od vodećih imena na svetkoj elektronskoj sceni kao što su Solomon, Lee BuridgeGuy JHernan Cattaneo i mnogi drugi, publiku će zasigurno ostaviti bez daha.

To isto veče, uveličaće i poznati di-džej trojac Wet dreams. Di-džej Fakir, Aleksandar Zec i Dachony i ovoga puta biće dobitna kombinacija na jesenjem Green Love festivalu.

Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 2290 dinara, dok pojedinačne iznose 1490 dinara.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.