U skladu sa odlukama i merama Vlade Republike Srbije, a vezanim za zabranu javnih okupljanja u zatvorenim prostorima, sve predstave sa repertoara Madlenianuma na Velikoj i Maloj sceni otkazane su do daljeg.

Kupljene ulaznice za predstave iz produkcije Opere i teatra Madlenianum možete vratiti na našim biletarnicama koje će vršiti povraćaj novca od 12. 3.2020. od 14 časova do 23.3.2020. do 20 časova.

“O daljem održavanju predstava na našoj Velikoj i Maloj sceni, bićete blagovremeno obavešteni putem našeg web sajta, društvenih mreža, kao i putem naših biletarnica koje će raditi po dosadašnjim radnim vremeni”, navodi se u saopštenju.

Za kupljene ulaznice za druge događaje u prostoru Opere i teatra Madlenianum koji nisu u našoj produkciji (Beogradski festival igre) publika će biti obaveštena naknadno.

Foto: Madlenianum


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.