U skladu sa odlukama i merama Vlade Republike Srbije, a vezanim za zabranu javnih okupljanja u zatvorenim prostorima, sve predstave sa repertoara Madlenianuma na Velikoj i Maloj sceni otkazane su do daljeg.

Kupljene ulaznice za predstave iz produkcije Opere i teatra Madlenianum možete vratiti na našim biletarnicama koje će vršiti povraćaj novca od 12. 3.2020. od 14 časova do 23.3.2020. do 20 časova.

“O daljem održavanju predstava na našoj Velikoj i Maloj sceni, bićete blagovremeno obavešteni putem našeg web sajta, društvenih mreža, kao i putem naših biletarnica koje će raditi po dosadašnjim radnim vremeni”, navodi se u saopštenju.

Za kupljene ulaznice za druge događaje u prostoru Opere i teatra Madlenianum koji nisu u našoj produkciji (Beogradski festival igre) publika će biti obaveštena naknadno.

Foto: Madlenianum


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
33
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
30
Zanimljivo
korisno korisno
26
korisno
okej okej
23
okej
divno divno
20
divno
Predivno Predivno
16
Predivno
Super Super
33
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.