Slavni klasik “Zov divljine” dobio je još jednu filmsku adaptaciju! U pitanju je najnovija holivudka ekranizacija istoimenog romana pisca Džeka Londona.

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za film “Zov divljine” (The Call of the Wild).

Od reditelja hvaljenog filma “Kako da dresirate svog zmaja” Krisa Sandersa 20. februara u bioskope stiže kultna priča “Zov divljine”.

“Zov divljine” je priča o psu i čoveku koji se, u vremenima Zlatne groznice s kraja 19. veka, sreću i zbližavaju u Jukonu u Kanadi.

Ko je sve glumio Džona Torntona

Glavna uloga poverena je 1935. godine tadašnjoj holivudskoj zvezdi Klarku Gejblu. Nakon toga 2009. prilika da zaigra u filmu pružils se manje poznatom glumcu Kristoferu Dempsiju. U najnovijoj verziji filma “Zov divljine” u ulozi Džona Torntona, čoveka s visokim iskustvom u traganju za zlatom naći će se Harison Ford, jedan od omiljenih holivudskih glumaca.

CALL OF THE WILD

Bak – pas velikog srca

Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vremenima pomame tragača za blagom. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

“Zov divljine” koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Osim zvezde sage “Ratovi Zvezda” Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan (Karen Gillan), Bredli Vitford (Bradley Whitford), Den Stivens (Dan Stevens), popularni francuski glumac Omar Si (Omar Sy) i drugi.

Foto via MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.