Otvaranje izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje publika će moći da gleda onlajn u subotu, 28. novembra.

Svečano otvaranje je moguće pratiti u 13 časova na oficijalnom Youtube kanalu i Facebook stranici Muzeja savremene umetnosti, na sledećim linkovima:

Odmah nakon onlajn otvaranja svi zainteresovani posetioci mogu uživo da pogledaju izložbu u Muzeju savremene umetnosti uz poštovanje svih epidemioloških mera, u malim i strogo kontrolisanim grupama, budući da se ulaznice prodaju u vremenskim slotovima.

Posetioci koji nisu obezbedili svoje karte za izložbu, to mogu učiniti putem servisa Ticket.rs, u periodu trajanja izložbe od 29.novembra  – do 14. februara 2021. godine ili na biletarnici Muzeja.

Više o izložbi čitajte OVDE.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
26
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
16
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
13
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
33
Predivno
Super Super
16
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.