November 10, 2019

Oproštajno izvođenje Nikole Đurička: “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”

Foto: Andrej Isaković

Nakon rasprodate predstave 13. novembra, poznati srpski glumac Nikola Đuričko odlučio je da pred beogradsku publiku sa oproštajnim stand-up šouom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate” izađe još jednom.

Tako će beogradska publika imati priliku da 20. novembra u beogradskoj Kombank dvorani sazna zanimljive detalje i doživljaje iz Nikolinog života.

“Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand-up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto su mi bile potrebne tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe, da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak”, rekao je Đuričko.

Foto: Ivan Mladenović

Ova predstava je za dve godine odigrana više od sto puta.

Inale, pored Beograda, predstava je na turneji i biće odigrana u Kragujevcu, Kraljevu, Jagodini, Kruševcu, Somboru, Novom Sadu, Skoplju i Stipu. 

Foto: Andrej Isaković