Kada između dve potpuno karakterno različite osobe nastane prijateljstvo, akcioni film postaje komedija.

“Ortaci  na točkovima” je film koji kroz jedan sasvim običan dan okreće život vozača Ubera po imenu Stu. Njegova jedina životna uloga je da isplati lizing svog Uber automobila, konačno dostigne rejting od pet zvezdica i otvori teretanu “Vežberaj”, te tako ostvari želju svoje platonske ljubavi. Tog dana dobija poziv od putnika Vika, policajca na zadatku, kom ubrzo postaje talac, a potom i saučesnik.

Tokom ove pustolovine Stu će na urnebesni način dokazati svoju muškost, a Vik naučiti da je i opasnim momcima dozvoljeno pokazivanje emocija .Miks Vikove bezosećajnosti i Stuove trapavosti je ono što je publiku u bioskopskoj sali nateralo da puste suzu, i to onu izazvanu smehom.

Film koji prikazuje kako izgleda upucati čoveka, a zatim mu se izviniti i koji će vas naučiti da je porodica važnija od posla možete pogledati u svim Cineplexx bioskopima. Cena karte kreće se od 400 do 500 dinara u zavisnosti od vremena projekcije.

Piše: Ksenija Stojiljković

Foto: MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
6
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
1
Predivno
Super Super
6
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.