Jedan od najpopularnijih beogradskih letnjih klubova, Barutana, ovog vikenda otvara osmu sezonu klupskih večeri. Ljubitelji elektronskog i alternativnog zvuka uživaće u muzici omiljenih lokalnih di-džejeva.

U petak 4. juna od 19 časova do ponoći, za di-džej pultom će se smenjivati Ilija Đoković, muzički talenat sa veoma uspešnom internacionalnom karijerom, ponosni član Drumcode familije i nesumnjivo jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora; Kid Kimi koji se već deceniju unazad izdvaja po posebnom muzičkom spektru, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, uvek u skladnoj fuziji ambienta, deep-a, dub-a, house-a i techno zvuka i mlada Lanna koja je odnela drugo mesto na prošlogodišnjem Let’s Mix It takmičenju, a od koje možemo očekivati melodic techno i progressive, uz eksperimentisanje i sa minimalom, deep-om, tech house-om.

Sledeće večeri, u subotu 5. juna, u istom terminu, za muzičku selekciju u klubu zaduženi su: Lea Dobričić, jedna od najpoznatijih regionalnih ženskih izvođača koja preciznom tehnikom miksanja, odabirom traka i neverovatnom elegancijom donosi neverovatnu količinu energije na dancefloor; Andrew Meller, producent koji je osvojio svetske top liste i bine velikih festivala poput UNTOLD-a i Amsterdam Dance Event-a, a zahvaljujući remiksu pesme “Born Slippy” ostavio je trag na globalnoj elektronskoj sceni i Katalina – pobednica prošlogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja, koja preferira muziku koja se kreće od house-a do techna, energične ritmove, cross-genre setove i uvek je puna pozitivne energije koju stvara na stejdžu i deli sa publikom pri svakom njenom nastupu.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent dnevnih ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Krajem juna očekuje nas i gostovanje Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.