Otvoren je konkurs za “Adria Muzzik Video Awards 2020”. Reč je o festivalu kratkog muzičkog filma na kojoj će biti predstavljena produkcija kratkih muzičkih filmova objavljenih u periodu od 1. januara 2018. do 31. decembra 2020. godine.

Radovi se mogu prijaviti do 31. januara 2021. godine.

Pravo prijave za selekciju/učešće na festivalu imaju muzički tv spotovi objavljeni od 1. januara 2018. do 31. decembra 2020. godine iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije i Bugarske. Pravo prijavljivanja imaju produkcije, samostalni autori, muzičke grupe, izdavači i televizije.

Selekcioni regionalni žiri bira po deset nominovanih spotova u kategoriji.

Selekcioni žiri će objaviti liste nominovanih spotova 15. februara 2021. a gledaoci će moći da glasaju za najbolje u 14 kategorija do 28. februara 2021.

Za nominovane spotove, nakon objavlivanja selektovanih, glasaju gledaoci regionalnih muzičkih televizija na stranici AdriaMuzzikVideoAwards2020 portala www.muzzik.tv.

Nagrade se dodeljuju izvođačima u sledećim kategorijama: Najbolji video, Video novog izvodjača, Rock video, Hip hop video, Electro Dance Music video, Pop video, Indie video, Fusion (World, Etno, Jazz) video.

Nagrade se dodeljuju autorima spotovima u kategorijama: najbolja režija i art direkcija, kamera, montaža i postprodukcija, koreografija i art direkcija.

Mail za prijavu: [email protected]
(Prijavni mail treba da sadrži naziv i kontakt izvođača , link videa, godinu izdanja ime izdavača)

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.