MENT poziva bendove i solo izvođače da se prijave za učešće na njegovom osmom izdanju. Rok za prijavu je 1. decembar.

MENT Ljubljana poziva evropske bendove i solo izvođače sa prethodnim koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima istih da se prijave za nastup na njegovom osmom izdanju od 8. do 10. juna 2022.

“MENT festival stekao je reputaciju jednog od najznačajnijih evropskih showcase festivala neopterećenog hajpom predstavljanjem najčudnijih, uzbudljivih izvođača.” (Fergal Kinney, LOUD AND QUIET MAGAZINE)

MENT je nagrađivani trodnevni festival muzičkih otkrića u okviru Evrope ali i šire. Na poslednjem pre-COVID izdanju festivala nastupilo je 80 izvođača iz 26 država. Međunarodna konferencija fokusirana je na muzičku industriju i kreativnost. 2021. godine MENT je svoje izdanje pomerio na jun sa 9 uzastopnih večeri međunarodnog programa. U 2022. festival se vraća na trodnevno izdanje međunarodne konferencije i uporednih koncertnih večeri.

Ukoliko zbog trenutne svetske zdravstvene sittuacije novo izdanje MENT festivala ne bude bilo moguće ili ukoliko se mora održati u izmenjenom formatu, sve aplikacije će  važiti i za izmenjene datume i format. Svi prijavljeni biće obavešteni o rezultatima konkursa.

PRIJAVA

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.