June 10, 2020

Otvorene prijave za MENT festival 2021. godine

MENT showcase festival poziva bendove i solo izvođače sa koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima da se prijave za nastup na 7. izdanju MENT festivala koji će se održati od 3. do 5. februara u Ljubljani.

Prijave su besplatne i otvorene do 14. avgusta 2020. godine, a možete se prijaviti OVDE.

O festivalu

MENT je nagrađivani trodnevni showcase festival otkrivanja muzike iz Evrope i šire. Na njegovom poslednjem izdanju tokom tri dana festivala nastupilo je 80 muzičara iz 26 zemalja na različitim lokacijama širom Ljubljane.

Foto: Kaja Brezočnik

Međunarodna konferencija fokusirana je na muzičku industriju i kreativnost. Šestom izdanju prisustvovalo je skoro 6000 posetilaca i više od 650 muzičkih profesionalaca iz cele Evrope i šire.

U ovih šest godina na MENT festivalu svake godine svoju priliku za predstavljanje imali su i bendovi i muzičari iz Srbije, a neki od njih koji su do sad nastupali su: Ana Ćurčin, Stray Dogg, Bitipatibi, Crvi, Igralom, Vizelj, Dogs in Kavala, Turisti, Šajzerbiterlemon, Buč Kesidi, Zicer inc I
mnogi drugi.

Ukoliko zbog trenutne globalne situacije, organizacija MENT-a neće biti moguća ili će biti organizovana u drugačijem formatu, sve prijave će važiti za odloženi datum ili drugi format. Svi kandidati biće obavešteni o rezultatima.

Foto: Promo